Vlad Morar revine în campionatul din Grecia unde a fost golgheter. A semnat cu Niki Volou FC

Atacantul sălăjean Vlad Morar (30 de ani) a fost prezentat la Niki Volou, în liga secundă din Grecia.

Vlad Morar, „decarul” Farului din sezonul trecut, cel încununat cu titlul în Superligă, nu a mai intrat în planurile lui Gică Hagi pentru actuala ediție.

Vlar Morar, transfer în Grecia

Liber de contract, Morar și-a putut căuta o echipă și după încheierea perioadei de mercato. Astăzi a fost prezentat în liga secundă a Greciei.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu un club pentru Niki Volos. Abia aștept să ajung în cantonament, să îmi cunosc colegii și staff-ul”, a spus Vlad Morar la semnarea contractului.

Vlad Morar este un jucător cu o experiență imensă, de mare succes în țara natală. A cucerit titlul în România în sezonul 2016/2017, iar anul trecut a jucat un rol important în performanțele Farului, 23 de meciuri și 4 goluri. Are, de asemenea, prezențe în naționala U21 a României
– Comunicat Niki Volos

Niki Volos a încheiat sezonul trecut pe locul 3 în liga secundă, iar în actuala stagiune își propune revenirea pe prima scenă după un deceniu pe instabilitate economică.

Pentru Morar este a doua aventură în Grecia. A mai evoluat între 2017 și 2020 pentru Panetolikos, 50 de apariții și 16 goluri marcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *