Vlad Pașcalău a reprezentat TSD România la Academia Europeană pentru tinerii lideri politici

Tinerii sunt parte considerabilă din societatea noastră și sunt cetățeni activi, iar prin urmare ei pot avea o enormă contribuție la dezvoltarea acesteia.

Sub denumirea de “Leadership pentru administrațiile locale din România”, weekend-ul acesta a avut loc la Sovata ediția cu numărul 24 a Academiei Europene pentru tineri lideri politici.

TSD România și implicit județul Sălaj a fost reprezentat de cel mai tânăr lider din politica sălăjeană, Vlad Pașcalău  – președintele TSD Sălaj și viceprimar al orașului Jibou.

„În acest weekend am participat la Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici, la Sovata, alături de colegi din TSD, TNL, USR tineret și UDMR.

A fost o experiență nouă, unde am discutat despre noile provocări cu care ne confruntăm: tranziție verde, securitate energetică, interconectare și digitalizare.

Acest proiect benefic pentru viitorul României, ce reunește tineri lideri politici din toate partidele parlamentare, este organizat de Centrul Roman de Politici Europene – CRPE în parteneriat cu OMV Petrom”, transmite liderul TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, viceprimarul orașului Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *