Vlăduța Lupău are coronavirus: „Din păcate, fac parte dintre cei care au contactat virusul”

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, muzica ei este ascultată în toate colțurile țării, însă Vlăduța Lupău nu are parte doar de bucurie în viața ei.

În urmă cu doar câteva ore, celebra cântăreață de muzică populară originară din Sălaj a dezvăluit pe Instagram că a făcut COVID-19, dar că starea ei de sănătate este bună, având doar simptomele unei răceli puternice.

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul, din păcate, a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care au contactat acest virus având forme ușoare, care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul, voi sta în izolare. Cu siguranță, întrebarea voastră, la fel ca și a mea, este «De unde am contractat virusul?»… nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală să vă faceți testul cât mai rapid, pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine”, a anunțat Vlăduța Lupău pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *