Vlăduţa Lupău s-a făcut de rușine la scenă mare. Ce spune artista despre cel mai penibil moment din viaţa ei

Cunoscuta artistă din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, Vlăduța Lupău, a povestit recent despre momentul în care s-a făcut de rușine pe scena unui cunoscut festival. Frumoasa interpretă de muzică populară își aduce aminte că a fost atât de jenată de ce i s-a întâmplat încât voia chiar să renunțe la muzică. În cele din urmă, Vlăduța Lupău a trecut peste acele probleme care au rămas în amintirea ei fără să-i afecteze cariera ulterioară.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară și de petrecere din România. Frumoasa interpretă este împlinită atât profesional cât și în plan personal, chiar dacă momentan îi lipsește ceva, și anume un copil. Vlăduța are un soț iubitor, în persoana fotbalistului Adrian Rus, iar pe lângă familia iubitoare pe care o are, artista are și o comunitate de fani care o susțin necondiționat. În acest sens, Vlăduța Lupău își aduce aminte că fanii și prietenii virtuali au fost înțelegători cu ea când s-a confruntat cu un moment stânjenitor pe scenă.

Vlăduţa Lupău s-a făcut de rușine la scenă mare

Vladuţa Lupău a povestit recent despre cel mai penibil moment din viaţa ei. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, artista în vârstă de 30 de ani a declarat că a avut un moment în care a vrut să renunțe la muzică. Și aceasta din cauza a ce i s-a întâmplat pe scenă, în urmă cu câţiva ani. Este vorba despre participarea artistei la un important festival de muzică populară la care chiar câștigase marele premiu. Iar când a revenit pe scena acelui eveniment a avut o interpretare dezastruoasă, drept pentru care s-a simțit extrem de rușinată.

Am avut un moment… în urmă cu vreo 4-5 ani. Câștigasem în 2017 marele premiu la Maria Tănase. Se făcea din doi în doi ani. Peste alți doi ani, trebuia să cânt. Nu mi-a zis nimeni piesa pe care trebuia să o cânt și am cântat-o atât de prost. Atunci mergeam cu trenul de la Craiova spre Cluj și mi-am închis telefonul. Atunci am vrut să nu mai cânt. M-am făcut de rușine pe scenă mare”, a povestit Vlăduța Lupău la Kanal D.

Când a avut loc primul sărut din viața ei

În plus, vedeta a mai dat și alte detalii din viața personală, mai precis din adolescența ei. Vlăduța Lupău a povestit în emisiunea prezentată de Teo Trandafir la ce vârstă a avut primul sărut. După cum se știe, artista este căsătorită cu Adrian Rus din 2019, cei doi trăind o poveste de dragoste foarte frumoasă. Cu toate acestea, vedeta și-a adus aminte că primul sărut l-a experimentat într-o tabăra la Costinești.

Primul băiat pe care l-am sărutat… La tabăra din Costinești. Aveam vreo 12-13 ani. Nu mai știu cum îl chema, Cristi, Costel”, a dezvăluit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a fost declarată moartă pe TikTok

În urmă cu ceva timp, Vlăduţa Lupău a fost victima unei postări false pe TikTok. Utilizatorii platformei i-au înscenat moartea, iar escrocheria a ajuns până la rudele artistei!

Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir. Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă!”, a scris Vlăduța.

În altă ordine de idei, Vladuţa Lupău a depășit cu brio acel moment când s-a făcut de rușine pe scena Festivalului „Maria Tănase”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *