Zeci de candidați au fugit de proba scrisă la concursul de titularizare, organizat de ISJ Sălaj

În județul Sălaj, la proba scrisă din cadrul Concursului Național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 13 iulie 2022, la Colegiul Național „Silvania” Zalău, s-au înscris 507 candidaţi. Dintre aceștia 496 și-au validat fișa de înscriere, având dreptul de a participa la concurs.

Au absentat 62 candidați, iar 31 dintre candidații prezenți s-au retras din motive personale. În total, au susținut proba scrisă 403 candidați. Nu s-au înregistrat incidente sau tentative de fraudă.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat acestui concurs, la ora 16:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină  minimum nota 7 (șapte), atât la proba scrisă, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci), atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Primele rezultate, înainte de contestații, vor fi afișate în data de 19 iulie 2022, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *