Zi de bilanț la ISU Sălaj

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a participat, luni, la prezentarea sintezei activităţii desfăşurate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj în anul 2023.
Evenimentul a avut loc la sala “Porolissum” a Centrului de Cultură şi Artă Sălaj, în prezenţa colonelului Monoranu Ciprian, reprezentant al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a comenzii şi a cadrelor ISU Sălaj.
În acest context, inspectorul şef al ISU Sălaj, colonelul Dobocan Vasile-Adrian, a prezentat activităţile organizate, misiunile executate şi rezultatele obţinute în anul precedent, conturând totodată şi principalele obiective instituţionale pentru anul 2024.
“În anul care a trecut, ați demonstrat, încă o data, că sunteți veritabili eroi, protejând viețile și bunurile cetățenilor noștri, cu devotament și curaj. Prin intervențiile voastre rapide și eficiente, ați salvat vieți și ați limitat daunele produse de incendii și alte situații de urgență.
Ca şi în alţi ani, performanțele voastre în 2023 sunt remarcabile. Sunt convins că aceste perfomanţe au avut la bază şi modernizarea şi îmbunătăţirea continuă a bazei materiale, alături de creşterea nivelului de pregătire şi a efectivelor de pompieri. (…)
În anul care vine, vă încurajez să continuați să vă străduiți pentru excelență și să rămâneți fideli misiunii voastre de a proteja și a servi comunitatea. Fiecare dintre voi este un exemplu de devotament și curaj și sunt mândru să vă numesc colaboratori şi prieteni”, a precizat, în alocuţiunea susţinută la bilanţul ISU Sălaj, prefectul Dari Toma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *