Acțiune a polițiștilor din Șimleu Silvaniei

Sâmbătă, 11 februarie a.c., în intervalul orar 17.00 – 01.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei împreună cu polițiștii Serviciului de Ordine Publică, cei ai Serviciului Rutier și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au desfășurat o acțiune pe raza orașului Șimleu Silvaniei și a localităților arondate, respectiv Pusta, Cehei și Bic, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, pentru prevenirea accidentelor de circulație și respectarea prevederilor legale la regimul rutier, precum și pentru verificarea respectării normelor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică și creșterea vizibilității elementului polițienesc.

În cadrul acțiunii, polițiștii sălăjeni au verificat 11 societăți comerciale, au controlat 90 de autovehicule și au legitimat 102 persoane, dintre care 81 de conducători auto, care au fost testați cu aparatul etilotest.

În urma activităților efectuate, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 25.130 de lei, dintre care 42 de sancțiuni la O.U.G. nr. 195/2002, 5 la H.G. nr. 301/2012 și 2 conform prevederilor altor legi.

Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *