Un profesor renumit din Halmășd a decedat

 

Astăzi, comunitatea din Halmasd și nu numai, își exprimă recunoștința și aprecierea față de un om care a făcut o diferență semnificativă în viețile copiilor din zonă. Florian Chis a fost un dascăl, un director, un mentor și un prieten pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut și l-au iubit.

Si-a dedicat viata educației și dezvoltării copiilor din comunitate. În numele tuturor celor pe care i-a învățat îi mulțumim pentru munca sa depusă și pentru toate contribuțiile sale.

Cuvintele pot fi prea puține în astfel de momente, transmit sincere condoleanțe familiei. Suntem alături de voi în aceste momente dificile și vă încurajăm să fiți tari. Directorul Florian Chis va fi mereu în amintirile noastre, iar moștenirea lăsată prin învățătura de la el ,va continua să inspire generații întregi de copii.

Florian Chis a fost un om unic și fain de-a fi. El a fost un exemplu pentru toți cei care l-au cunoscut și a lăsat o amprentă puternică în inimile noastre. Mulțumim, Florian Chis, pentru tot ce ai făcut pentru noi!

Dumnezeu să te ierte și odihnă veșnică!

Director general Simex, Dumitru Blaga 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *