Romeo Sabou, ales președintele PSD Șimleu, în prezența conducerii PSD Sălaj

Șimleuanul Romeo Sabou, inginer de profesie, a fost ales astăzi într-un cadru festiv președintele PSD Șimleu Silvaniei. La eveniment au participat toți liderii importanți ai PSD Sălaj, Ionel Ciunt, Dan Ghiurco și Florin Florian.

Romeo Sabou a candidat la fotoliul de primar al Orașului Șimleu Silvaniei la alegerile aprțiale din 2021, când a fost foarte aproape să facă surpriza și să spargă monopolul deținut de liberali.

Luptă strânsă între PSD și PNL la ultimele alegeri locale

Deși s-a vorbit mult că PSD-ul poate crea surpriza la Șimleu, în contextul în care fostul primar Țurcaș a fost condamant definitiv pentru corupție, candidatului PSD i-au lipsit doar câteva sute de voturi pentru a câștiga Primăria.

Inginerul Romeo Sabou a adunat 42 % voturi, în timp ce avocatul Mihai Lazăr a primit peste 50% din voturi, respectiv 2.880 dintr-un total de 5.739 voturi valabil exprimate.

Primăria Șimleu Silvaniei rămâne în continuare „o nucă tare” pentru PSD, având în vedere că tânărul primar Lazăr a trecut la treabă și a atras zeci de milioane de euro pentru dezvoltarea orașului.


Liderul TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, i-a transmis un mesaj de susținere: „Tinerii social-democrați au fost prezenți la Conferința de alegeri a conducerii organizației PSD Șimleul Silvaniei. Colegul nostru Romeo Sabou a fost ales azi presedinte PSD Șimleul Silvaniei, în prezența conducerii PSD Sălaj, a președintelui, domnul Ionel Ciunt, a secretarului executiv, domnul Ghiurco Dan, a prim-vicepreședintelui, domnul Florin Florian și a viceprimarului Municipiului Zalău, domnul Bălajel Teodor.

Pe această cale felicităm noua conducere aleasă, îi urăm succes în proiectele viitoare și îi asigurăm de tot sprijinul nostru! Uniți suntem puternici!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *