Viceprimarul Teodor Bălăjel anunță că se construiește un sens giratoriu în apropierea Spitalului Vechi

Un sens giratoriu este obligatoriu la intersecția străzilor Porolissum cu Tudor Vladimirescu, în apropierea Spitalului Vechi, spune viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel. 
„Așa că am cerut sprijinul celor de la serviciul rutier al Poliției, împreună cu care am fost săptămâna aceasta la fața locului pentru a identifica soluțiile. Este o intersecție dificilă, în care circulația este dificilă. Zălăuanii nu au de ce să mai sufere din cauza aglomerației care se creează la ore de vârf”,spune vicele Bălăjel. 
Pe străzile Tudor Vladimirescu și Porolisum se fac modernizări complexe și complete în proiectul de modernizare a întregului traseu care duce până în capătul Ortelecului, incluzând mai departe străzile Bujorilor, Moigradului și Cetății.
„Ar fi și păcat să ratăm ocazia de a corecta și intersecția odată cu aceste lucrări de anvergură. Lucrările vor începe imediat ce Compania de Apă termină intervenția la rețelele de apă și canalizare pe acest traseu și încercăm să îi ajutăm cu soluții, să îi zorim, pentru că proiectul Primăriei de refacere a străzilor este deja de mult timp în așteptare.
Țin să includem noul sens giratoriu în acest proiect, chiar dacă modificările impun un efort suplimentar. Câștigul pentru zălăuani prin realizarea acestui sens giratoriu este foarte important și merită orice efort”, mai spune viceprimarul Teodor Bălăjel. 

One thought on “Viceprimarul Teodor Bălăjel anunță că se construiește un sens giratoriu în apropierea Spitalului Vechi

  1. D-l Bălăjel rămâne același conducător energic și competent, la fel ca pe vremuri, șef de secție la Armătura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *