Bărbat înecat în lacul Laguna Albastră, salvat de elicopterul SMURD Jibou

 


Un bărbat de 63 de ani, înecat în lacul Laguna Albastră a fost salvat, duminică, cu ajutorul elicopterului SMURD de la Jibou, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Echipajul elicopterului SMURD Jibou a intervenit duminică în sprijinul colegilor de la I.S.U. Bihor, în zona lacului Laguna Albastră, pentru salvarea unui bărbat înecat, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Graţie intervenţiei rapide şi profesioniste a echipei medicale a elicopterului SMURD Jibou, un bărbat de 63 de ani a fost stabilizat şi transportat în condiţii de siguranţă până la Oradea. Acolo, bărbatul a fost predat în grijă medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, care au asigurat asistenţa medicală necesară pentru recuperarea acestuia. Felicitări şi respect, dragi colegi de la SMURD Jibou! Faptele voastre ne amintesc încă o dată despre dedicarea şi curajul de care daţi dovadă în fiecare zi”, anunţă DSU pe Facebook.

DSU menţionează colaborarea strânsă cu I.S.U. Bihor, „care a fost alături în această intervenţie complexă”.

„Salvarea acestei vieţi este un exemplu elocvent de eficienţă şi cooperare a sistemului integrat de urgenţă”, se arată în finalul postării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *