Grație performanței profesorului Ionel Baltă, elevii din Jibou beneficiază de burse de performanță


Profesorul Ionel Baltă din Jibou a obținut un nou record  de 63 de premii internaționale, naționale și județene cuprinse în CAEN, ceea-ce conferă elevilor posibilitatea de-a obține Bursă de Performanță (500 RON pe lună).
Printre elevi care  s-au remarcat se numără: Pop Raluca, Ghidali Romina, Almășan Rebeca, Ochiș Bianca, Solomonean Dora, Mureșan Andreea, Porfire Emanuela, Bârsan Celia, Sicora Andrei, Iacob Gabriela, Pop Eliza, Bota Corina, Chiș Daria, Soos Lorand, Vereș Daria, Cadar Carina, Braglezan Alexandru, Șerban Anda, Cernucan Maria, Mureșan Maria, Chiș Grigore Giulia, Fajic Elmina, Rus Andrei, membri ai Cercului de Pictură de la Palatul Copiilor Zalău Structura Clubul Copiilor Jibou.
Menționăm faptul că  prof Baltă alături de elevii săi a obținut în ultimii 10 ani consecutiv un număr de 1062 premii Internaționale și Naționale din care 680 premii I, 9 fiind Marele Premiu iar 14 premii speciale. O adevărată performanță prin care prof Baltă se situează pe un loc fruntaș la nivel Național!
În acest an școlar la Concursul Internațional de Arte Vizuale”Structură și Culoare Iași am obținut 10 premii, la Concursul de Arte Vizuale cu participare Internațională organizat de Șc Gimnazială cu program suplimentar de mizica și arte plastice Sighetul Marmației am  obținut 7 premii, la Concursul Naţional de Artă vizuală „Simbolul Primăverii” Horezu am obținut 2 premii, la Concursul Național de Arte vizuale „Ambasadorii Unirii” Alba Iulia am obținut 39 de premii iar la Concursul Județean Planeta Pământ Mediu Curat de la Sighetu Marmației am obținut 5 premii.
Tot în aceasta perioadă a realizat o succesiune de expoziții de Artă Plastică dintre care amintim”Surâsul Mona Lisei la Jibou”Dulce la Jibou”El Zorab la Jibou „Pandemie 2020″Pictura de pe zid” Mesaj vizual”Interferențe”El Zorab în contemporanitate „Aves” La Steaua „Poftiți la cafea” Speranța „Primăvara Artelor” expuse la ISJ Sălaj. Felicitari elevilor și profesorului coordonator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *