Secretarul de stat Bogdan Ilea prezent la bilanțul Curții de Apel Timișoara

Curtea de Apel Timişoara a prezentat miercuri, 6 martie, raportul de bilanţ privind activitatea desfăşurată de instanţă în anul 2023.

La eveniment au participat, alături de judecătorii şi personalul din cadrul Curţii de Apel Timişoara şi magistraţii care exercită funcţii de conducere în cadrul instanţelor şi parchetelor din circumscripţia Curţii de Apel Timișoara, precum şi invitaţi din partea instituţiilor şi autorităţilor publice aflate în relaţii de colaborare cu instanţa de judecată.

Din partea Ministerului Justiției, a participat secretarul de stat Bogdan Ilea, care a transmis mesajul ministrului Alina Gorghiu.

„Am răspuns invitației doamnei judecător Cristina Dica-Președintele Curții de Apel Timișoara, de a participa la bilanțul, pe anul 2023, al acestei instanțe.
Am transmis mesajul Ministerului justitiei si al Ministrului Justiției Alina Gorghiu, ocazie cu care am salutat activitatea instantelor arondate Curtii de Apel Timisoara, cat si activitatea fiecarui judecator in parte.
As remarca prezenta Decanului Baroului Timis – av dr Sergiu Stănilă, imprejurare ce denota bunele relatii institutionale cu avocatii, fara de care justitia nu poate fi imaginata.
De asemenea, am subliniat angajamentul Ministerului justiției de a continua în procesul de sprijinire al instanțelor în realizarea programului de investiții necesare asigurării unui climat favorabil bunei desfășurării actului de justiție .
Investițiile în sediile instanțelor sunt în egală măsură importante pentru asigurarea unui nivel ridicat al actului de justiție raportat la conditiile de munca pe care judecătorii si personalul auxiliar il merita, dar si pentru avocații și justițiabilii si toti cei care interacționează cu instituțiile judiciare.
Un salut calduros tuturor judecatorilor, grefierulor si personalului inatantelor din Timis, Caras Severin si Arad!”, transmite secretarul de stat Bogdan Ilea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *