Smarty Kids Zalău reprezentată la Barcelona, la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 8

Matematica mentală este o deprindere prin care fără ajutorul unui calculator, creion sau o bucată de hârtie, aritmetica mentală este procesul prin care realizăm calcule matematice în minte. Este necesar sa folosim metode mentale precum vizualizarea, memorizarea și recunoașterea schemelor logice pentru a rezolva probleme matematice.

Aritmetica mentală reprezintă o modalitate, demonstrată științific, de a dezvolta abilitățile academice și gândirea creativă a unui copil într-un mod echilibrat, permițându-le să-și atingă întregul potențial intelectual.

Este mai mult decât a învăța cum să calculezi rapid.

Aritmetica mentală este o tehnică de calcul japoneză prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logica prin calcule cu ajutorul abacului. O metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac.

Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).O metodologie care ajută copilul să învețe să gestioneze banii, să facă cunoștință cu sistemul bancar și cu principiile economice de baza. Activitatea dezvoltă memoria, atenția și gândirea.

Vă dați seama, la o vârstă fragedă ca să înveți, să ști a socoti mental ceea ce alții chiar adulți fiind, nu pot decât cu pixul și hârtia sau cu calculatorul? Copii ăștia de la Smarty Kids Zalău și dascălii, mentorii lor care îi pregătesc,  chiar merită absolut tot respectul și considerația!

Iată că și în Sălaj din partea  Smarty Kids Zalău avem  o veste minunată: pe 25 mai se vor afla Barcelona copii  fantastici care ne vor reprezenta la Concursul Internațional de Aritmetică Mentală din Barcelona .

După ce anul trecut isteții noștrii au cucerit podiumurile din Dubai, anul acesta 13
isteți de la Smarty Kids Zalău sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun, în Barcelona, ei sunt:
🏆Laurențiu Cotrau
🥇Anisia Cleopatra Bologa
🥇Marina Remes
🥇Anita Maria Mihăilă
🥈Nectarie Roman
🥈Luca Adrian Rasinar
🥈David Oros
🥈Csiki Noel Roland
🥉Alexandru Cotrau
🥉Alexandru Dominic Tripon
🥉Sarah Sophia Tripon
🥉Iness Aida Gall
🥉Cezar Vladimir Demle

Toți copiii sunt entuziasmați și nerăbdători să își pună în practică abilitățile dobândite de-a lungul cursului de Aritmetică Mentală și să își măsoare forțele cu alți tineri talentați din Egipt, Arabia Saudită, Bulgaria, Olanda, Elveția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *