VIDEO| Horațiu Cosma: Pe 9 iunie dați nota de plată celor care și-au bătut joc de atâția ani de potențialul Zalăului și Sălajului

Un Zalău nu poate fi cu adevărat modern fără o centură rutieră! În semn de protest pentru întârzierile de pe acest proiect strategic pentru zălăuani, am alergat pe cei 5,5km de șantier întârziat de stânga comasată PSD-PNL.
USR, în 2021, în mandatul lui Cătălin Drulă, a pornit lucrările pe centura Zalău. Trebuia să se termine în 2023. Dar a venit la guvernare PSD-PNL și s-a ales praful. După un an de întârziere, șantierul băltește la 60% stadiu în teren, fără nicio palmă de asfalt.
Am decis să fac un gest simbolic și să alerg de la un capăt în celălalt al proiectului, un protest prin sport și mișcare, prin care să atrag atenția decidenților Sorin Grindeanu, Ionel Ciunt și Dinu Iancu Sălăjanu că zălăuanii nu mai suportă traficul infernal, poluarea alarmantă și zgomotul din oraș.
Dragi zălăuani și sălăjeni, haideți alături de mine în acest demers, să le cerem cu mii de voci responsabililor din PSD și PNL să nu mai ignore centura Zalău, să mobilizeze constructorul, să recupereze întârzierile și să o termine anul acesta. Nu mai este timp de pierdut.
Iar pe 9 iunie dați nota de plată celor care și-au bătut joc de atâția ani de potențialul Zalăului și Sălajului. Votați Dreapta Unită USR-PMP pe toate buletinele de vot și ne vom asigura că circulăm cu adevărat pe centura Zalău sau pe autostrada Transilvania.


Comandat de Partidul Uniunea Salvați România – filiala Sălaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”) și realizat de SC Monitorul de Salaj SRL. CMF: 21240009



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *