Liberalul Claudiu Bârsan a depus jurământul pentru funcția de subprefect al Sălajului

Echipa de conducere a Instituţiei Prefectului Sălaj este în formulă completă, prin învestirea domnului Claudiu Cristian Bîrsan în funcţia de subprefect.
Claudiu Cristian Bîrsan a depus jurământul de credinţă, vineri, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în sistem videoconferinţă, în prezenţa secretarului de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Aneta Matei, a prefectului Dari Toma, a subprefectului Florin Florian, a secretarului general Cristina Oltean, a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Dinu Iancu-Sălăjanu, a vicepreşedintelui CJ, Szilágyi Róbert-István şi a inspectorului şcolar general, Gheorghe Bancea.
“Domnule subprefect Bârsan, vă felicit pentru învestirea în noua funcţie. Dumneavoastră aveţi o vastă experienţă administrativă, aşa că am convingerea că vă veţi adapta rapid problematicii Instituţiei Prefectului. De asemenea, am convingerea că veţi face o echipă foarte bună cu domnul prefect Dari Toma şi cu domnul subprefect Florin Florian. (…) Dacă veţi respecta ce aţi jurat astăzi, respectiv că veţi face tot ce stă în puterea şi priceperea dumneavoastră, cu bună credinţă, pentru binele locuitorilor judeţului Sălaj, atunci din partea noastră nu există nicio grijă. Aveţi toată deschiderea noastră pentru colaborare”, a precizat secretarul de stat Aneta Matei.
Prefectul Dari Toma şi-a exprimat, la rândul său, convingerea că va avea o bună colaborare cu Claudiu Bîrsan, subliniind faptul că experienţa acestuia în domeniul administraţiei publice va fi foarte utilă în contextul alegerilor prezidenţiale şi parlamentare din acest an.
Jurist de profesie, Claudiu Cristian Bîrsan a mai ocupat funcţia de subprefect al judeţului Sălaj în perioada martie 2009 – iunie 2010. El a fost şi preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj (iunie 2010 – iulie 2012) şi viceprimar al Zalăului (octombrie 2015 – iunie 2016). Între noiembrie 2020 şi 1 august 2024 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *