Forța Dreptei filiala Sălaj își anunță candidații la alegerile parlamentare

Partidul condus de prim-ministrul Ludovic Orban, Forța Dreptei filiala Sălaj este primul partid care vine în fața sălăjenilor cu candidații pentru alegerile parlamentare din decembrie 2024. 

Cornel Eugen Pop este candidatul pentru funcția de senator, iar Florin Pușcaș este candidatul pentru funcția de deputat.

„Suntem încântați să vă anunțăm că, în urma ședinței Biroului Politic Județean al Forța Dreptei Sălaj, noi, președintele Cornel Eugen Pop și secretarul general Florin Pușcaș, am decis să candidăm pentru un post de senator și unul de deputat. Această decizie reflectă angajamentul nostru ferm de a servi județul Sălaj cu integritate și de a contribui la bunăstarea și dezvoltarea comunității noastre.

Ne exprimăm profunda recunoștință față de domnul președinte Ludovic Orban și de domnul vicepreședinte Nechita-Adrian Oros pentru încrederea și susținerea pe care ni le-au acordat. Sprijinul lor ne inspiră și ne motivează să ne dedicăm cu toată energia și devotamentul nostru pentru a aduce schimbări pozitive și durabile.

Credem cu tărie că, alături de voi, putem construi un viitor mai bun pentru toți. Ne angajăm să promovăm dialogul, transparența și colaborarea pentru a ne asigura că vocile voastre sunt auzite și că nevoile voastre sunt îndeplinite.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul și încrederea pe care ni le-ați oferit. Împreună, putem transforma provocările în oportunități și putem face o diferență reală în viața comunității noastre. Suntem hotărâți să muncim cu integritate și responsabilitate pentru a obține rezultate concrete și pozitive. Credem în puterea noastră de a realiza ceea ce ne propunem, cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu.”, transmit cei doi candidați ai Forța Dreptei Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *