Tânăr arestat preventiv pentru lipsire de libertate

La data de 3 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, tânărul de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, a fost depistat de polițiștii Brigăzii Operațiuni Speciale Timiș, în cooperare cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în localitatea Stamora Germana, județul Timiș.

Pe numele acestuia, Judecătoria Jibou a emis un mandat de arestare preventivă (în lipsă) pentru o perioadă de 30 de zile, urmând a fi prezentat instanței, pentru confirmare.

La activități au participat și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cei ai Serviciului Operațiuni Speciale Sălaj și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Vă reamintim că, la data de 12 iulie a.c., la ora 19.08, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 52 de ani, din localitatea Dragu, cu privire la faptul că, la aceeași dată, fiica acesteia, de 16 ani, a fost luată cu forța din centrul localității Dragu și dusă într-un loc necunoscut, de către un tânăr de 19 ani.

La aceeași dată, în urma verificărilor efectuate a fost stabilită locația minorei dispărute, iar în prezent aceasta se află alături de familie.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză și pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *