OPT Group & Proiectura a semnat primul proiect tehnic în Republica Moldova

După ce compania cu sediul în Cluj – OPTGroup&Proiectura a devenit jucător la nivel regional în România, CEO-ul Ionuț Coman anunță că și-a extins activitatea peste granițe și a semnat primul proiect din Republica Moldova. 
Săptămâna aceasta CEO-ul OPT Grou&Proiectura, Ionuț Coman, a semnat primul proiect tehnic în Republica Moldova.
„Mulțumim domnului primar Constantin Morari pentru încrederea acordată! Vom face tot ce ne stă în putință sa ne ridicăm la nivelul așteptărilor pe care această frumoasă comunitate le are de la noi”, transmite Ionuț Coman. 
Echipele OptGroup srl și Proiectura au dovedit faptul ca pot gestiona cu succes în România proiecte de #infrastructură, #edilitare, #civile, #industriale, și #electrice, iar toată această experiență o poate împărtăși de acum și în Republica Moldova.
„Aducem mulțumiri autorităților din Republica Moldova pentru profesionalismul de care au dat dovadă atât la înființarea companiei Proiectura Design în această țară dar și reprezentanților Agenției pentru Investii care ne-au răspuns tuturor întrebărilor, ne-au prezentat oportunitatile de investii încă de la început, odată cu primul Forum Economic de la Chișinău, delegație din care am avut onoarea să facem parte.
Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest demers, care ne-au sprijinit cu recomandări și care ne-au investit cu încredere!” – Ionuț Coman, CEO OptGroup&Proiectura. 
OptGroup & Proiectura – parte din proiectul tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *