O altă tragedie în Sălaj! Fetiță de 10 ani s-a spânzurat

O nouă tragedie a avut loc în urmă cu câteva zile. O altă fetiță, de această dată de doar 10 anișori, a ales să-și pună capăt zilelor.

Minora din Doba a luat o frânghie, s-a urcat în podul casei și s-a spânzurat. Motivul pentru care a recurs la acest gest cumplit rămâne un mister.

„La data de 12 august a.c., la ora 13.49, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că, în localitatea Doba, o persoană a fost găsită spânzurată într-o anexă gospodărească a locuinței. Polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o minoră, de 10 ani, din localitatea Doba. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acesteia”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *