Restricții de circulație în zona străzii Tudor Vladimirescu unde Primăria investește fonduri europene

🧱Strada Tudor Vladimirescu este în proces de reabilitare prin intermediul proiectului de ‬investiţii:‭ ‬,,Modernizare‭ ‬DJ‭ ‬191C:‭ strazile Tudor ‭ ‬Vladimirescu,‭ ‬Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății”.
🦺Pe străzile Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății au fost realizate lucrări, iar în această perioadă se execută investiții pe porțiunea de drum cuprinsă între intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Kossuth Lajos, până la intersecția cu Bulevardul Mihai Viteazul.
🚧În momentul de față se intervine cu lucrări de amenajare a trotuarelor, amenajarea pistelor de biciclete și realizarea infrastructurii pentru introducerea în subteran a rețelelor de comunicații, iar în perioada următoare se va interveni cu lucrări de reabilitare a părții carosabile.
⛔️Pentru realizarea acestor lucrări, în zonă au fost instituite restricții de circulație, semnalizarea fiind realizată prin indicatoare. Perioada de execuție a lucrărilor pe această porțiune de drum este de aproximativ două săptămâni.
✅Odată cu finalizarea acestor lucrări, societatea Drum Construct va interveni cu același tip de investiții și pe strada Tudor Vladimirescu, de la intersecția cu strada Kossuth Lajos înspre sensul giratoriu cu strada Porolissum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *