PSD Sălaj îl susține pe Marcel Ciolacu la Congres | Ionel Ciunt: „Nu cred că vor apărea surprize”

Partidul Social Democrat se va reuni pe 24 august într-un congres ordinar pentru a-şi alege noua conducere şi a-şi desemna candidatul la alegerile prezidenţiale.

Marcel Ciolacu pare să nu aibă rivali pentru funcția de președinte PSD, deoarece niciun alt candidat nu s-a înscris până acum în cursă. În urmă cu 4 ani, Marcel Ciolacu a avut o misiune ușoară pentru funcția de președinte, deoarece rivalul său a fost Eugen Teodorovici, fără nicio șansă reală la victorie.
De data aceasta, nimeni din partid nu pare dispus să-l înfrunte pe actualul premier, care vrea și candidatura pentru alegerile prezidențiale. Marcel Ciolacu a evitat mereu să declare dacă va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale, însă anunțul oficial ar putea veni după Congresul PSD, de pe 24 august 2024.

PSD Sălaj susține moțiunea lui Marcel Ciolacu

Președintele social-democraților din Sălaj, Ionel Ciunt, a declarat pentru Ziarul Monitorul de Sălaj că organizația județeană a convenit să-l susțină pe Marcel Ciolacu. Delegația PSD Sălaj va fi condusă de secretarul general Dan Ghiurco, primarul Orașului Jibou.
„La Congresul de la București va pleca o delegație de 20 de colegi condusă de secretarul general Dan Ghiurco și cei doi prim-vicepreședinți Florian Neaga și Florin Florian. Din delegație fac parte în principal primari. 
Îl susținem pe Radu Moldovan pentru funcția de vicepreședinte responsabil de regiunea Nord-Vest și pe profesorul Vasile Dâncu pentru funcția de vicepreședinte responsabil pe teme europene. 
Termenul de depunere a moțiunilor este 22 august și nu cred că vor apărea surprize”, a transmis președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *