Bărbat din Zăuan reținut de polițiști pentru infracțiuni comise din gelozie

La data de 17 august a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei – Secția nr.7 Poliție Rurală Nușfalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 27 de ani, din localitatea Zăuan, cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, în formă continuată, distrugere și tentativă la distrugere.

Din cercetările efectuate de polițiștii din Nușfalău a reieșit că, în perioada 13 – 17 august a.c., pe fondul geloziei, tânărul de 27 de ani ar fi amenințat cu moartea, în repetate rânduri, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, pe care acesta îl bănuia că ar avea o relație cu soția sa.

De asemenea, la data de 17 august a.c., tânărul de 27 de ani i-ar fi distrus bărbatului de 35 de ani gardul împrejmuitor al locuinței și ar fi încercat să-și incendieze propria locuință, turnând benzină pe pardoseală.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei – Secția nr.7 Poliție Rurală Nușfalău continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului de 27 de ani.

_Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție._

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *