Sălajul devine capitala fotbalului românesc – începe Cupa Viitorul ! Azi are loc meciul de gală la Hereclean

Sălajul devine capitala fotbalului românesc! Timp de 3 zile echipele de juniori din toată țara se întrec într-unul dintre cele mai puternice competiții pentru fotbalul juvenil.

Tradiţionala competiţie organizată de clubul Viitorul Zalău, club patronat de Daniel Sabou, președintele AJF Sălaj, se pregăteşte pentru o nouă ediţie. În perioada 20 – 22 august 2024, Baza sportivă de la Hereclean va găzdui a XIX-a ediţie a Cupei Viitorul. Este unul dintre cele mai mari turnee de juniori din ţară desfăşurat pe iarbă!

În această seară de la ora 20.00, la Baza Sportivă din Hereclean are loc meciul de gală, când pe teren vor intra nume mari ale fotbalului românesc precum Modrag Belodedici, Ciprian Marica, Adrian Neaga, Ionel Dănciulescu sau Marius Niculae.

Sălăjenii sunt invitați în număr cât mai mare să fie martorii unei seri memorabile în care fair-play-ul și sportul vor fi la înalțime.

După finalizare jocului, copiii vor avea posibilitatea de a-și face poze și de a primii autografe de la vedetele fotbalului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *