Primele piese de mobilier – bănci, mese și scaune au fost deja furnizate și montate în unitățile de învățământ din municipiu

Pe lângă lucrările de investiții, reparații capitale și reparații curente care se execută în această perioadă în școli și grădinițe, ✅TOATE unitățile de învățământ beneficiază de mobilier nou.
📎Au fost achiziționate ▪️ 1.125 de seturi individuale de bănci și scaune pentru elevii din ciclul primar, ▪️ 4.250 de seturi individuale de bănci și scaune pentru elevii din ciclul gimnazial și liceal, ▪️ 675 de seturi de bănci și scaune pentru cabinete și laboratoare, ▪️ 25 de scaune de birou cu roți, ▪️ 308 scaune stivuibile și ▪️ 60 de fotolii.
🔖De asemenea, în grădinițe urmează să fie livrate ▪️ 522 de mese, ▪️ 2.128 de scaune, ▪️ mobilier pentru grupe, ▪️ corpuri de depozitare, ▪️ corpuri de bucătărie și ▪️ seturi de corpuri cu sertare.
🟣Achiziția de mobilier face parte din contractul de finanțare pentru dotarea tuturor unităților de învățământ din municipiu și a trei secții din cadrul CSS cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Întregul proiect este finanțat din fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, valoarea contractului de finanțare fiind de 💵 27 milioane lei.
📌În cadrul acestui proiect, vor beneficia de echipamente 25 de laboratoare de informatică, 438 de săli de clasă și de grupă vor fi echipate pentru organizarea în mediul virtual a activităților didactice, iar 290 de săli de clasă și de grupă vor fi mobilate pentru activități didactice. De asemenea, vor fi mobilate și vor beneficia de dotări 15 laboratoare de științe școlare, 15 cabinete școlare, 15 săli de sport, 3 secții de sport a CSS Zalău, 25 de cabinete de consiliere și asistență psihopedagogică și 3 ateliere de practică din cele trei licee tehnologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *