Tânără de 17 ani din Fildu de Mijloc, bătută fostul ei concubin de 22 de ani

La data de 18 august a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au fost sesizați, de către o tânără de 17 ani, din localitatea Fildu de Mijloc, județul Sălaj, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12.30, fostul ei concubin ar fi agresat-o fizic.

În urma sesizării primite, polițiștii au efectuat verificări în cauză, stabilind faptul că, în urma unui conflict spontan, fostul concubin al acesteia, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Sânpaul, județul Cluj, ar fi exercitat acte de violență asupra tinerei, cauzându-i leziuni. Astfel, polițiștii au constat că există un risc iminent de pericol, au întocmit formularul de risc și au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, pe numele tânărului de 22 de ani.

De asemenea, în urma aspectelor constatate, pentru prevenirea și contracararea unui eventual contact fizic între tânăra agresată și fostul partener al acesteia, polițiștii au dispus montarea unui dispozitiv care permite monitorizarea acestuia prin intermediul Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *