Echipa Serviciul administrativ Sălaj, coordonată de Vlad Pașcalău, locul 3 la Cupa Justiției

Viceprimarul Orașului Jibou, Vlad Pașcalău, președintele TSD Sălaj, a format o echipă de minifotbal numită „Serviciul administrativ Sălaj” cu care a participat săptămâna trecută la Cupa Justiţiei de la București.

La această competiţie sunt invitaţi membri ai instituţiilor publice care se întrec într-un turneu de minifotbal. Turneul a fost organizat pe 7 septembrie de Asociaţia Sportivă a Notarilor Publici “AcvilaNot” și s-au înscris 16 echipe.

Echipa “Serviciul administrativ din Sălaj” înființată de viceprimarul Vlad Pașcalău a fost formată din: căpitan Vlad Paşcalău, Cosmin Bădăcean, Paul Purcar, Ioan Barou, Adrian Briglezean, Puiu Unguraş şi Ciprian Paşca.

Sălăjenii au câștigat primul joc împotriva DIICOT cu scorul de 3-2, după care au bătut echipa procurorilor cu scorul de 2-1.

În al treilea joc, Vlad Pașcalău și compania au făcut remiză albă cu Baroul Bucureşti, joc terminat la egalitate 0-0.

În sferturile de finală sălăjenii din administrație i-au bătut pe cei de la Curtea de Apel Bucureşti cu 3-1. În semifinale echipa județului Sălaj a pierdut în faţa echipei notarilor, din care a făcut parte și notarul sălăjean Mihai Buran.

În finala mică s-au întâlnit tot echipele Notarilor și Serviciul administrativ Sălaj, joc câștigat de echipa coordonată de viceprimarul Vlad Pașcalău, care și-a adjudecat locul 3. Golgheterul competiţiei a fost desemant Cosmin Bădăcean și Ioan Barou cel mai bun portar, ambii din echipa sălăjenilor.

“A fost o competiţie frumoasă, bazată pe fair-play, la care mă bucur că am participat împreună cu cei din Sălaj. Toţi am fost bucuroşi să primim invitaţia şi sperăm ca anul viitor să venim acasă, de ce nu, campioni, a declarat viceprimarul Jiboului, Vlad Paşcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *