Societatea Citadin lucrează în mai multe zone din municipiul Zalău

Lucrări de investiții demarate de echipe ale Societății Citadin în diverse zone din municipiu.
1️⃣Strada Meteorologiei – rețea de date subterană, trotuare
O echipă de muncitori continuă lucrările de modernizare pe strada Meteorologiei. În prezent se lucrează la introducerea în subteran a rețelei de date, se montează borduri mici pentru configurarea trotuarelor, după care se va interveni cu lucrări de asfaltare.
Odată cu finalizarea acestor lucrări, angajații SADP vor marca întreg traseul, de la intersecția cu strada Simion Bărnuțiu, până la noile blocuri ANL.
2️⃣Strada Viitorului se pregătește pentru asfaltare
Se lucrează pe strada Viitorului, intersecție cu strada Făgetului, unde a fost introdusă canalizarea pluvială. Se montează borduri și se pregătește drumul pentru asfaltare.
3️⃣Lucrări de întreținere și pietruire
O echipă din cadrul Citadin a finalizat recent lucrări de întreținere și pietruire pe mai multe străzi din localitatea Stâna și municipiul Zalău.
S-a intervenit cu lucrări de reprofilare, așterne piatră și cilindrare pe străzile Irișilor, Gării, Valea Miții, Morii, Viilor, Gheorghe Pop de Băsești și străduțe din localitatea Stâna.
4️⃣Se modernizează Aleea Bradului
Se lucrează și pe Aleea Bradului, unde se configurează trotuare, se montează borduri carosabile, se pregătește drumul pentru asfaltare și se toarnă o platformă de beton pentru înființarea unui Punct Gospodăresc destinat colectării deșeurilor menajere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *