Bărbat din Derșida încătușat de Poliție pentru mai multe infracțiuni de violență

La data de 18 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei – Secția 8 Poliție Rurală Sărmășag au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din localitatea Derșida, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, furt calificat, amenințare și lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la aceeași dată, acesta ar fi intrat prin efracție în incinta locuinței soției sale, încălcând astfel măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis împotriva sa, de către Judecătoria Șimleu Silvaniei și ar fi sustras, din imobil, 2.100 de lei și totodată, ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe soția sa, o femeie de 37 de ani.

Joi, 19 septembrie a.c., bărbatul de va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Sărmășag continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului de 45 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *