PSD Sălaj: „Disperare mare în PNL Sălaj”

📌Văzând că parlamentarii liberali au priorități paralele cu nevoile românilor, vestea că la alegerile din decembrie pe lista PSD se regăsesc oameni care au făcut treabă în comunitățile din care provin, dă liberalilor motive de panică.

🤝Ionel Ciunt și Dan Ghiurco au demonstrat în calitate de primari FAPTE, au atras fonduri europene și au implementat proiecte importante de dezvoltare a orașelor Zalău și Jibou. Prin implicare în zona în care se iau deciziile pentru România, pot susține reforme care vor contribui la un trai mai bun pentru toți românii.

➡️Prezența celor doi primari în Parlamentul României, care vor fi alături de decidenții politici și de reprezentanții Guvernului, înseamnă siguranță în derularea tuturor proiectelor din comunitatea sălăjeană. Cei doi lideri politici știu că în Parlamentul României este nevoie de profesioniști și de oameni care au muncit și vor munci pentru semenii lor.

❗️Domnilor liberali, ne-am obișnuit deja cu populismul ieftin și dezinformarea pe care o promovați în mediul online. Înainte de a arunca mere otrăvite, vă invităm să vă analizați propria grădină și să lăsați profesioniștii să găsească soluții la nevoile oamenilor!

Biroul de presă al PSD Sălaj 

One thought on “PSD Sălaj: „Disperare mare în PNL Sălaj”

  1. No!!gata vă certați doar public!?,?,,,???
    Ca de obicei!
    Nu ați uitat apucăturile!!
    Sunteți jalnici!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *