Weekend memorabil la Festivalul Bathory Fest 2024 – super concerte Cargo și Vama

Șimleuanii, dar și sălăjenii din împrejurimi s-au bucurat de un weekend plin de evenimente și concerte memorabile în cadrul Festivalului Medial Bathory Fest de la Șimleu Silvaniei.

Întreg programul gândit de primarul Mihai Lazăr și echipa sa a adus în Cetatea Bathory un public record.

Atracția principală a ediției din acest an au fost cele două concerte memorabile susținute de trupele Cargo și Vama, unde solist este Tudor Chirilă.

Pe parcursul celor două zile au avut loc demonstrații de bătălii medievale, reconstituire istorică, dar și spectacole pirotehnice – unicat în județul Sălaj.

La evenimente au participat ca și invitați secretarul general al PNL, Lucian Bode – vicepreședinte al Camerei Deputaților, președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, subprefectul Claudiu Bîrsan și Dan Cherecheș, candidatul PNL la Senatul României.

„Zile faine la Șimleu Silvaniei. Vreme frumoasă și multă energie bună la Bathory Fest. Ne-am bucurat pe piesele celor de la CARGO și Vama dar și alături de alte trupe care ne aduc aminte de perioada medievală și sigur de istoria orașului nostru. Le mulțumesc tuturor celor implicați și să ne vedem cu bine și anul viitor”, transmite primarul Cristian Mihai Lazăr.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *