Se reabilitează DJ 108A pe tronsonul Gârdani (MM) – Ulmeni – limită județul Sălaj

Consiliul Județean Maramureș a demarat lucrările de reabilitare a DJ 108A Gârdani – Sălsig – Tohat – Ulmeni – Țicău – limită Sălaj, o investiție de peste 66,4 milioane de lei

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare a Drumului Județean 108A, pe traseul Gârdani – Sălsig – Tohat – Ulmeni – Țicău – limită Sălaj. Investiția, în valoare de peste 66,4 milioane de lei, este finanțată prin programul național „Anghel Saligny” și vizează modernizarea unei lungimi de 15,38 km de drum județean.

Proiectul include o serie de lucrări esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din zonă, precum:

  • Amenajarea șanțurilor și rigolelor
  • Amenajarea a 31 de podețe transversale
  • Construirea a 10 stații de autobuz
  • Reabilitarea a 4 poduri
  • Amenajarea trotuarelor
  • Crearea de accesuri la proprietăți și la drumurile laterale

Președintele Ionel Bogdan a efectuat o vizită de lucru pe șantier, împreună cu Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului, și echipa de specialiști din cadrul Consiliului Județean, precum și cu reprezentanții constructorilor care vor realiza această investiție importantă.

Ne cerem scuze cetățenilor care vor tranzita zona în această perioadă, dar tot efortul va merita odată ce lucrările vor fi finalizate, pentru că se va circula în condiții foarte bune”, a declarat Ionel Bogdan.

Această investiție face parte din strategia Consiliului Județean Maramureș de a moderniza infrastructura rutieră din județ, contribuind astfel la creșterea calității vieții locuitorilor și la dezvoltarea economică a regiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *