Primarul Bernath Istvan a inaugurat noua sală de sport, finanțată de Ministerul Dezvoltării

Primăria Comunei Boghiș a inaugurat în acest weekend noua sală de sport. Investiția realizată de Compania Națională de Investiții (CNI) se ridică la valoare de 3 milioane de lei și a fost aprobată de fostul ministru al dezvoltării, Cseke Attila.

Este o sală de sport școlară care poate fi utilizată inclusiv pentru antrenamente și evenimente sportive comunitare în plus față de orele de școală.

La evenimentul dedicat inaugurării sălii de sport au participat primarul Bernath Istvan, deputatul Seres Denes, senatoarea Kovacs Irina, fostul ministru Cseke Atiila, prefectul Dari Toma și vicepreședintele CJ Sălaj, Szilagyi Robert.

„Elevii școlii au primit o sală de sport nouă! Suma necesară construcției a fost asigurată de UDMR cât eram noi la guvernare. Toate investițiile realizate demonstrează cât de important este ca UDMR să fie din nou la guvernare. Doar așa avem oportunitatea și mijloacele de a continua investițiile, de a proteja interesele comunității maghiare! Felicitări primarului István Bernáth și echipei sale pentru realizări!”, a transmis președintele UDMR Sălaj, deputatul Seres Denes. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *