BOCȘA | Primarul Demyen István a depus jurământul pentru nou mandat

Marți după-amiază, prefectul județului Sălaj, Dari Toma, a participat la ședința de constituire a Consiliului Local Bocșa.

În cadrul ședinței, 12 consilieri locali, validați de Judecătoria Zalău, au depus jurământul de credinţă. În cadrul acestui moment solemn, a depus jurământul și primarul comunei, Demyen István.

Primarul Demyen István a câștigat alegerile locale din 9 iunie cu scorul de 45,18% (815 voturi). Noul Consiliu Local Bocșa este format din 6 consilieri UDMR, 4 consilieri PSD, 2 consilieri PNL și 1 consilier USR.

Vă asigur de întreaga mea susținere în demersurile pe care le veți întreprinde pentru binele comunității.
Vă doresc un mandat plin de succes! – a transmis prefectul Dari Toma. 
De menționat că Ioan Barou, candidatul PSD pentru Primăria Bocșa și ales pe listele de consilieri locali PSD, a fost invalidat de Judecătoria Zalău, astfel că acesta nu va face parte din Consiliul Local Bocșa.
„Admite în parte cererea formulată de secretarului general al Comunei Boc?a. Invalidează mandatul de consilier local al domnului BAROU IOAN, cu domiciliul în ……, ales în calitate de consilier local din partea Partidului Social Democrat în cadrul Consiliului local al Comunei Boc?a în urma alegerilor locale din 09.06.2024. Prezenta hotărâre se va comunica de îndată domnului BAROU IOAN, Prefectului judeţului Sălaj şi secretarului general al Comunei Boc?a. Cu drept de apel în 3 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Zalău. Pronunţată azi, 14.10.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată pe portalul Judecătoriei Zalău. 
Decizia magistraților de la Zalău a fost atacată de Ioan Barou, astfel că Tribunalul Sălaj se va pronunța mâine, 24 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *