Dan Cherecheș vrea să fie “vocea mediului de afaceri sălăjean în parlament”

Zeci de businessmeni din această zonă a Transilvaniei au venit la întâlnirea cu diriguitorii din domeniu de la complexul Brilliant Parc. Evenimentul s-a bucurat de prezența ministrului Energiei, Sebastian Burduja, dar și a vicepreședintelui Camerei Deputaților, Lucian Bode. 

Întâlnirea cu mediul de afaceri din regiune a fost condusă de tânărul antreprenor Dan Nicu Cherecheș, cel care candidează pe poziția 1 la Senat din partea PNL Sălaj.

„Astăzi (nr. – marți, 22 octombrie) am avut onoarea de a conduce o întrunire importantă cu oamenii de afaceri din Sălaj, alături de ministrul energiei Sebastian Burduja, deputat Lucian Bode, vicepreședintele ANRE, domnul Mircea Man și doamna Mihaela Rodica Suciu, director DEER.
Discuțiile au fost constructive, axându-se pe viitorul energiei în regiune, oportunitățile de dezvoltare și colaborare între sectorul privat și instituțiile statului. Este crucial să ne unim forțele pentru a sprijini inovarea și sustenabilitatea în domeniul energetic.
Vă mulțumesc tuturor participanților pentru ideile valoroase și angajamentul de a construi un viitor mai bun pentru Sălaj!”, a transmis Cherecheș. 
Proprietarul West Co deschide lista PNL Sălaj pentru Senat

Cu acest prilej, Dan Cherecheș, proprietarul West & Co, cel mai mare producător de căzi de baie, cabine de duș, piscine și minipiscine din România, și-a anunțat candidatura pentru un loc în Senatul României, pentru a fi “vocea mediului de afaceri sălăjean în parlament”. Societatea din comuna Crișeni avea afaceri de 60 de milioane de lei, un profit net de 12 milioane și 145 de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *