Tripon Dorin a depus jurământul pentru primul mandat de primar al Comunei Gârbou

Subprefectul județului Sălaj, Florin Florian, a fost prezent ieri, 25 octombrie, la şedinţa privind ceremonia de constituire a Consiliu Local Gârbou, rezultat în urma alegerilor locale din 9 iunie.

În cadrul şedinţei au depus jurământul de credinţă toți consilieri locali validaţi de către Judecătoria Jibou, alături de primarul ales, Dorin Tripon, care a intrat oficial în primul mandat.

În termen de trei zile, se va emite ordinul prefectului prin care se constată îndeplinirea condițiilor legale de constituire a consiliului local.

Primarul Dorin Tripon a câștigat alegerile locale din 9 iunie cu un scor electoral de 59,44% (570 voturi). Noul Consiliu Local Gârbou este format din 6 consilieri PSD, 4 consilieri PNL și 1 consilier AUR.

„Astăzi am depus jurământul ca primar al comunei Gârbou, un moment plin de emoție și responsabilitate. Sunt recunoscător pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a răspunde așteptărilor voastre.

Avem planuri mărețe, iar împreună, prin muncă și determinare, vom aduce schimbările pe care le dorim cu toții pentru comuna noastră.

Vă mulțumesc și sunt gata să începem această nouă etapă cu forțe proaspete!”, – transmite noul primar al Comunei Gârbou, Dorin Tripon. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *