Ciprian Antișan a depus jurământul pentru funcția de primar al Orașului Cehu Silvaniei

Prefectul Dari Toma, a fost prezent azi, 26 octombrie, la şedinţa privind ceremonia de constituire a Consiliu Local al Orașului Cehu Silvaniei, rezultat în urma alegerilor locale din 9 iunie.

În cadrul şedinţei au depus jurământul de credinţă toți consilieri locali validaţi de către Judecătoria Jibou, alături de primarul ales, Ciprian Antișan, care a intrat oficial în primul mandat.

În termen de trei zile, se va emite ordinul prefectului prin care se constată îndeplinirea condițiilor legale de constituire a consiliului local.

Primarul Ciprian Antișan a câștigat alegerile locale din 9 iunie cu un scor electoral de 37,72% (1.235 voturi). Noul Consiliu Local al Orașului Cehu Silvaniei este format din 7 consilieri UDMR, 4 consilieri PSD și 4 consilieri PNL.

„Vreau să vă spun că în campania mea au fost multe persoane care nici măcar nu fac parte dintr-un partid politic, dar și-au dorit să pună umărul la schimbare și uitați că împreună am reușit.

Țin să vă spun că ușa mea va fi deschisă tuturor cetățenilor orașului Cehu Silvaniei și a satelor aparținătoare: Horoatu Cehului, Motiș, Nadiș și Ulciug, indiferent de etnie, religie sau culoare politică. Sunt convins că alături de colegii mei consilieri locali vom reda un nou suflu orașului, prin atragerea de investiții și prin muncă și dedicare. Mult succes tuturor și haideți să aducem prosperitate orașului împreună!”,a transmis primarul Ciprian Antișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *