Alin Suciu a depus jurământul și a preluat oficial funcția de primar al Comunei Surduc

Subprefectul județului Sălaj, Florin Florian, a fost prezent azi, 26 octombrie, la şedinţa privind ceremonia de constituire a Consiliu Local Surduc, rezultat în urma alegerilor locale din 9 iunie.

La eveniment au participat primarul Jiboului, Dan Ghiurco, dar și președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău – viceprimarul orașului Jibou.

În cadrul şedinţei au depus jurământul de credinţă toți consilieri locali validaţi de către Judecătoria Jibou, alături de primarul ales, Alin Suciu, care a intrat oficial în primul mandat.

În termen de trei zile, se va emite ordinul prefectului prin care se constată îndeplinirea condițiilor legale de constituire a consiliului local.

Primarul Alin Suciu a câștigat alegerile locale din 9 iunie cu un scor electoral de 55,98% (1.329 voturi). Noul Consiliu Local Surduc este format din 7 consilieri PSD și 6 consilieri PNL.

„Am depus astăzi jurământul pentru investirea în funcția de primar al comunei Surduc.
Vreau să-i mulțumesc în primul rand lui Dumnezeu pentru puterea și îndrumarea pe care mi-a dat-o, familiei, echipei mele și celor care mi-au acordat încrederea!
Pentru mine este o mare onoare să reprezint aceasta comună, să fiu în slujba comunități!
Promit că o să vă reprezint cu mare dedicare corectitudine și deschidere și vă asigur că o sa fiu un primar pentru toată lumea.
Vreau să felicit întreg Consiliul Local și sunt sigur că vom avea o bună colaborare pentru că avem o responsabilitate majoră pentru comunitate.
Dumnezeu să ne ajute!”, – a transmis noul primar Alin Suciu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *