PSD Sălaj: Din dorința de a se băga în seamă, liberalii fac ceea ce știu mai bine – haos și gălăgie (P)

PNL-iștii sălăjeni au două mari frustrări – că nu pot și nu știu să facă lucruri bune pentru comunitatea lor, iar văzând că nici sondajele nu îi ajută, se frământă și mai tare.
Domnilor liberali, în loc să prezentați oamenilor proiectele voastre pentru Sălaj și pentru România, stați în birouri, atacați și dezinformați. Care proiecte? Cele pe care se pare că nu le aveți, din moment ce vă concentrați pe promovarea candidaților PSD.
Oare Ilie Bolojan “face dovada că nu dă doi bani pe Bihor și pe bihoreni?” Noi credem că nu, atâta timp cât în forul de conducere al țării este nevoie de oameni cu experiență în administrație, harnici, implicați și preocupați să găsească soluții la nevoile comunității.
De incapacitatea voastră în rezolvarea problemelor oamenilor ne-am lămurit. Ați demonstrat timp de 12 ani cât ați fost la conducerea orașului că ați pus Zalăul pe pauză și că v-ați odihnit, așa cum fac și reprezentanții voștri în Parlament. Vă mai amintim și că “banda” PNL-istă de la Compania de Apă, din nepricepere incompetență și comoditate, a lăsat în această vară Zalăul și multe localități fără apă.
❗️Echipa PSD Sălaj, din Parlamentul României poate face mai mult și mai bine pentru Sălaj și pentru sălăjeni!
Ce să mai zicem? Suntem de acord cu aprecierile făcute de un lider marcant de-al vostru.
Comunicat de presă emis de PSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *