Fostul antrenor al SCM Zalău, revine în Liga a III-a la Luceafărul Oradea

Ultima dată la SCM Zalău, George Zima a fost prezentat luni jucătorilor, potrivit Bihon.ro

Este antrenorul care a fost la câteva secunde de a duce SCM Zalău în Liga a II-a, dar din păcate a pierdut meciul în fața celor de la Unirea Dej.

Conducerea Luceafărului Oradea a găsit antrenor, astfel că în ultima zi a lunii ianuarie a avut loc și reunirea lotului. Orădeanul George Zima (32 de ani), ultima dată la SCM Zalău, a ajuns la o înțelegere verbală și în zilele următoare ar urma să semneze contractul.

George a fost prezentat ieri jucătorilor de directorul sportiv Alin Pușcău. El cunoaște bine Seria 10 după ce în ultimele sezoane a activat la Sportul Șimleu și SCM Zalău. Zima îl înlocuiește pe Dorin Mudura, care își va continua activitatea la grupele de juniori.

La prima întâlnire au fost prezenți 22 de jucători, dar unii dintre ei au depuse memorii la Camera pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF și e posibil să nu mai continue la clubul orădean.

La reunire au participat: Eduard Nergheș, Marco Mudura, Andrei Cristea, David Negrea – portari; Flaviu Drăgan, Raul Ștef, Daniel Borma, Denis Laza, Mario Abagiu, Adrian Coțolan, Gabriel Ardelean, Vlad Negruțiu, Gabriel Costea, Darius Sfârlea, Laurențiu Țîrț, Nicolae Goilean, Răzvan Tirla, Raul Tirla, Șerban Tirla, Rafael Popovici-Ciatău, Răzvan Pădurean, Raul Tămaș – jucători de câmp.


„O să încercăm în perioada următoare să găsim soluții la problemele voastre. Nu vreau să lucrez cu jucători supărați sau plictisiți. Vreau să fiți sută la sută aici, să munciți, să vă implicați total, să nu încercați să păcăliți fotbalul. Situația în clasament este grea, dar îmi doresc ca împreună cu voi să o schimbăm. Voi da sută la sută pentru Luceafărul, dar am nevoie de jucători pentru că fără jucători un antrenor este zero”, le-a spus George Zima jucătorilor la prima întâlnire.

Luceafărul are programate jocuri de verificare cu Viitorul Vetiș (5 și 26 februarie). Foresta Tileagd (9 februarie), Someșul Dej (12 februarie), Crișul Sântandrei (16 februarie) și SCM Zalău (19 februarie).

După 15 etape, Luceafărul ocupă ultimul loc în Seria 10 a Ligii a III-a cu doar un punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *