FOTO| Bacchus Café & Wine Bar – cel mai nou local din Zalău unde găsești vinuri de înaltă calitate

Recent, la Zalău, s-a deschis un local modern, în care doritorii pot degusta vinuri de înaltă calitate premiate la nivel internațional, produse în judeţul Sălaj, la Crama Fort Silvan, dar şi o cafea gustoasă


Bacchus Café & Wine Bar şi-a deschis porţile în luna februarie și este un local modern, cu servicii de calitate, în care cei care-i vor trece pragul, nu vor regreta.

Doritorii au ocazia să deguste vinuri de calitate, produse la Crama Fort Silvan din Camăr – judeţul Sălaj. Totodată, Bacchus Café & Wine Bar oferă şi cafele gustoase, pregătite să fie savurate de către clienţi.

În spatele acestei afaceri se află Szoboszlai Nándor, un tânăr antreprenor, în vârstă de 27 ani.

Bacchus Café & Wine Bar se află în municipiul Zalău, pe strada Gheorghe Doja nr. 55, vizavi de Unicarm.

Gama de produse oferite este una variată, iar pe lângă vinuri proaspete şi cafele gustoase, clienţii vor avea oportunitatea de a savura şi un fresh.

Bacchus Café & Wine Bar vă aşteaptă cu o gamă variată de vinuri (vrac şi îmbuteliate) PRODUSE în SĂLAJ. Pe lângă vinurile de la Fort Silvan, clienţii pot găsi aici şi vinuri de la Cramele Ulm. Preţul unui vin de calitate este de 10 lei / litru.

“Organizăm degustări de vinuri, întâlniri și discuții tematice în limita a 24 de persoane. Opțional, asigurăm catering de la Pensiunea Fort Silvan din Camăr. Ziua bună începe cu o cafea și se termină cu un vin… de la Bacchus Café & Wine Bar!”, transmit reprezentanții localului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *