VIDEO| Președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu și miniștrii PSD, la Brașov

Președintele Tineretului Social Democrat din județul Sălaj, Vlad Pașcalău, viceprimarul Orașului Jibou, s-a întâlnit astăzi, cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Școala Politică PSD, eveniment organizat la Cheile Grădiștei în județul Brașov. La eveniment au participat miniștrii Marius Budăi (Muncii) și Lucian Romașcanu (Cultură), dar și o parte din parlamentarii social-democrați, printre care și Alfred Simonis, lider de grup PSD din Camera Deputaților.

Vlad Pașcalău a purtat mai multe discuții constructive atât cu liderul PSD Ciolacu, cât și cu alți tineri consilieri de miniștri, printre care și cu consilierul vicepremierului Grindeanu.

Liderul tinerilor social democrați din Sălaj a vorbit în permanență despre unitatea atât de necesară în partid, fiind factorul decesiv pentru viitorul tinerilor în politică.

Vlad Pașcalău la cei 31 de ani împliniți săptămâna aceasta, este cel mai tânăr viceprimar din județ și unul dintre cei mai noi lideri poticieni PSD de pe scena politică din Sălaj. Vlad Pașcalău se află la conducerea Orașului Jibou împreună cu primarul Dan Ghiurco, cel care a schimbat i-a acordat tot sprijinul necesar pentru a crește pas cu pas atât pe plan politic, cât și administrativ.

Administrația locală condusă de inginerul Dan Ghiurco este deja recunoscută în tot județul, și este luată ca exemplu de bună practică de foarte mulți primari, chiar și din afara județului, pentru că în cei 6 ani de mandat, Jibou a renăscut, s-a transformat într-un oraș viu, colorat, cochet, în care se investește constant sute de milioane de lei anual.

Amintim că Vlad Pașcalău a fost ales președinte al TSD Sălaj la alegerile din decembrie 2021 cu o majoritate clară de 134 voturi la 79 voturi, în ciuda opoziției mai multor lideri puternici din PSD Sălaj. Victoria lui Vlad Pașcalău a fost o „palmă grea” peste obrazul celor care au crezut că tinerii din TSD Sălaj pot fi manipulați sau pot fi păcăliți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *