Fermierii și transportatorii sălăjeni au reluat în forță protestele la Zalău. Traficul este infernal

Dezamăgiți de primul protest de ieri, la care s-au prezentat puține utilaje agricole, fermierii sălăjeni s-au mobilizat cu forțe proaspete pentru a doua zi de protest.

Seara a fost un moment bun de mobilizare, iar rețelele de socializare au fost luate cu asalt, s-au purtat discuții, astfel că fermieri din tot județul s-au pus de acord ca azi să continue protestele.

Fermieri din Jibou, Cehu, Cristur, Crasna, Bocșa, Gârbou, Valcău, etc. s-au adunat în același loc la Peco Vidalis din Zalău după care au pornit în semn de protest spre centru.

Alin, fermier din Sălaj: „Bună dimineața dragi fermieri, rezultate protestului de ieri nu sunt cele așteptate dar așa este fiecare început. Se poate mult mai bine cu condiția să fie organizați . Transportatorii spun că pe sfârșitul săptămânii vor venii peste 100 de camioane dacă greva ține până atunci . Trebuie venit cu mai multe utilaje agricole și găsit traseele cele mai circulate pt protest. Personal cred că ar fi bine să începem protestul după ora 12.00 pentru că este circulație mai intensă după această oră până pe la 18 . Încercăm să ne adunăm mai mulți la orele mai aglomerate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *