ACCIDENT | Minor de 10 ani din Sălaj lovit cu mașina de un ucrainean în Municipiul Dej

Un incident bizar a avut loc în Dej, unde un șofer în vârstă de 44 de ani din Ucraina a acroșat un pieton care traversa drumul într-un loc nepermis. Martorii evenimentului au aruncat cu pietre în direcția autoturismului, deteriorând parbrizul.

Eveniment rutier produs în jurul orei 08.00, pe strada Bistriței, din municipiul Dej. Un autoturism condus în direcția municipiului Bistrița de un conducător auto în vârstă de 44 de ani, de cetățenie ucraineană ar fi acroșat un minor în vârstă de 10 ani, din județul Sălaj, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ. Minorul a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, anunță IPJ Cluj.

Din primele informații rezultă faptul că, ulterior evenimentului rutier, persoane aflate în zonă ar fi aruncat cu pietre în direcția autoturismului implicat în accidentul rutier, rezultând deteriorarea parbrizului, aspecte care urmează a fi verificate, în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *