Activități inedite desfășurate la Liceul Ortodox „Sf.Nicolae” din Zalău în cadrul cercurilor pedagogice

M

După o perioadă în care cercurile pedagogice s-au desfășurat online din cauza pandemiei, luni, 16 mai 2022, cadrele didactice au avut ocazia să facă schimb de experiență față-n față.

Liceul Ortodox ,,Sf. Nicolae” din Zalău a fost gazda a două întâlniri de acest gen. Ciclul gimnazial, disciplinele fizică-chimie, și-au dat întâlnire în incinta liceului.

Clădirea este proaspăt renovată și modernizată, astfel că, atât profesorii cât și elevii au cele mai bune condiții pentru a-și desfășura activitatea. Activitatea a fost atent pregătită de profesorii Jula Claudia Mirela și Pop Nicolae având o temă vastă: „Evaluarea nivelului de performanță pentru competențele specifice dincolo de trunchiul comun: programa de opțional. Considerații generale asupra cursurilor opționale”.

Ciclul primar, Centrul Metodic Zalău 4, s-a întâlnit într-un cadru extraordinar în care tradiționalul se împletește perfect cu modernul. Locația ,,Casa Diacului” din localitatea Crișeni, a fost gazda a peste 40 de cadre didactice din învățământul primar.

Pentru învățătoarele de la Liceul Ortodox „Sf. Nicolae”: Lung Anamaria, Nistor Simona, Cucevan Liliana, Bulgărean Maria si Silaghi Mihaela, a fost o provocare plăcută și mult așteptată tema acestui cerc pedagogic „Educația estetică în formarea personalității elevilor din ciclul primar”, deoarece au avut ocazia să arate, pe lângă materialele bine pregătite si exemple de activități desfășurate la clasă cu elevii și activități extracurriculare.

Felicitări tuturor cadrelor didactice de la Liceul Ortodox „Sf. Nicolae” din Zalău, nu numai pentru activitățile desfășurate în cadrul cercurilor pedagogice, ci mai ales pentru pregătirea și îndrumarea elevilor pe parcursul acestui an școlar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *