AFJ Sălaj: SCO Jibou joacă împotriva AS Chieșd în SuperCupa Sălajului

Vineri, 19 august, de la ora 18:00, pe terenul din Someș Odorhei se desfășoară Supercupa Sălajului, între Sport Club Orășenesc Jibou și Asociația Sportivă Chieșd.

Supercupa este disputată între campiona județului – SCO Jibou care a câștigat campionatul județean Liga 4 cu 60 de puncte și AS Chieșd este vicecampioana Sălajului care a adunat sezonul trecut 52 de puncte.

Competiția este organizată de Asociația de Fotbal Județeană Sălaj, condusă de Daniel Sabou. 

Competiția organizată de AJF Sălaj revine după 4 ani de pauză. În 2018, Supercupa a fost câştigată de Unirea Mirşid, care a trecut de Rapid Jibou (actuala SCO Jibou), iar primele două ediţii din 2016 şi 2017 au fost câştigate de Rapid Jibou (actuala SCO Jibou).

Președintele AJF Sălaj, Daniel Sabou a declarat că: „Sunt bucuros că după 4 ani de pauză am reluat acestă frumoasă competiție Supercupa Sălajului, care se va disputa vineri pe terenul de la Someș Odorhei, între campiona SCO Jibou și vicecampioana AS Chieșd.

Urez succes ambelor echipe, iar cea mai bună să câștige. Pe această cale invit toți iubitorii de fotbal să participe în număr cât mai mare la meci pentru a-și susține echipa favorită.”


„Este primul joc oficial sub nou noua structură. Avem o echipă tânără cu un antrenor nou și experimentat. Ne dorim ca în noul sezon să debutăm cu o victorie și să cucerim primul trofeu pentru SCO Jibou. Echipa este formată din foarte mulți tineri dornici de afirmare, iar clubul SCO Jibou pune accent pe tinere talente, cu preponderență tineri din orașul nostru”, a declarat viceprimarul Orașului Jibou, Vlad Pașcalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *