Antrenorul principal Vasile Jula, după calificarea SCM Zalău la meciurile de baraj pentru promovare

SCM Zalău și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga 2, însă o face de pe locul 2, după ce Minaur Baia Mare a devenit campioana Seriei a 10-a a Ligii 3. Adversarii pe care îi pot întâlnii echipele antrenate de Vasile Jula și Vasile Miriuță.


Penultima etapă a sezonului regular al Ligii 3, ediția 2020/2021, a deslușit ultimele necunoscute privind lupta la promovare în Seria a 10-a. Dacă Minaur Baia Mare și-a asigurat prezența la prima etapă a barajului de promovare în Liga 2 în urma rezultatelor din runda trecută, a 15-a, SCM Zalău a reușit același lucru după etapa desfășurată weekendul care tocmai a trecut.

Mai mult, după jocurile din etapa a 17-a, Minaur Baia Mare și-a asigurat matematic locul 1 în Seria a 10-a, devenind, astfel, una dintre cele zece campioane ale acestui sezon de Liga 3, în timp ce SCM Zalău va ocupa locul 2.

SCM Zalău și-a asigurat locul 2 în Seria 10 și s-a calificat la primul baraj de promovare în Liga 2

Victoria obținută sâmbătă de SCM Zalău, pe teren propriu, cu CSM Satu Mare, scor 2-1, cu reușitele lui Sebastian Culda (28), Raul Stanciu (32), respectiv Florin Chitaş (30), a asigurat echipei Municipiului Zalău participarea matematică la primul baraj de promovare în Liga 2.

Echipa antrenată de Vasile Jula va merge acolo de pe locul 2 din Seria a 10-a, asta după ce timp de opt etape din totalul de 17 s-a clasat pe locul 1 (în etapele 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13).

Antrenorul Vasile Jula, a declarat că: “Ne bucură foarte mult această calificare la barajul pentru Liga a II-a, mai ales că am obţinut-o după un joc foarte bun făcut cu CSM Satu Mare, un adversar incomod. Îi felicit pe băieţii, iar meritul este în totalitate al lor. Când jucătorii sunt motivaţi 100% putem câştiga cu orice echipă din Liga a III-a. Avem un lot valoros şi vom dat totul la meciurile de baraj. Am ajuns la acest baraj după un retur greu, dar am demonstrat că avem valoare şi că merităm să fim aici“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *