SCM Zalău încă nu-și cunoaște adversarul de la primul baraj

Minaur Baia Mare și SCM Zalău încă nu-și cunosc adversarul de la primul baraj. Unirea Dej și CSO Cugir pot face rocada în clasament după ultima etapă


Minaur Baia Mare și SCM Zalău sunt sigurele de pozițiile pe care le vor ocupa la finalul sezonului regular, locul 1, respectiv locul 2. Acestea nu-și cunosc însă, cu siguranță, adversarul de la primul baraj de promovare. Asta pentru că vor întâlni locul 2, respectiv locul 1 din Seria a 9-a, unde situația încă nu este stabilită.

Locul 1 din Seria 10, ocupat de Minaur Baia Mare, va întâlni în B10 (barajul 10) ocupanta locului 2 din Seria 9, pe care acum se află CSO Cugir.

Locul 2 din Seria 10, ocupat de SCM Zalău, va întâlni în B9 (barajul 9) formația situată pe locul 1 în Seria 9, pe care acum este Unirea Dej.

Unirea Dej și CSO Cugir sunt despărțite acum de două puncte, 40 față de 38, astfel că clasarea finală se va decide după desfășurarea etapei a 18-a, ultima. Unirea Dej va evolua acasă cu Avântul Reghin (locul 3), iar CSO Cugir merge la Sănătatea Cluj (locul 7).

Ulterior, câștigătoarele acestui prim baraj dintre echipele din Seriile 10 și 9 vor juca între ele pentru promovarea în Liga 2. Barajele vor avea loc în sistem tur/retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *