Antrenorul SCM Zalău, George Zima, înainte de primul meci cu CSO Cugir

SCM Zalău are antrenor nou adus pentru jocurile de la barajul de promovare în Liga a II-a. George Zima a făcut performanță la Sportul Șimleu, echipă cu care a reușit să învingă SCM Zalău și in Cupa României, dar și în campionat.

SCM Zalău are o șansă uriașă de a reveni în Liga a II-a după 16 ani, iar George Zima pare să fie omul potrivit la momentul potrivit pentru ca SCM Zalău să bifeze această performanță atât de mult dorită de zălăuani.

Important de menționat că SCM Zalău și-a atins obiectivul pentru sezonul din 2020-2021, respectiv calificarea la barajul de promovare în Liga a II-a, după ce terminat campionatul regulat pe locul 2.

⚽George Zima, antrenorul principal al echipei SCM Zalău, a declarat că: „M-a atras obiectivul de la Zalău şi faptul că există calitate tehnică individuală foarte mare. Mă bucur că şi conducerea de la Zalău m-a dorit foarte mult. Am venit cu gândul să aduc ceva pozitiv, în lupta pentru promovare.Primul feedback de la jucători a fost pozitiv. Sunt foarte receptivi şi sunt conectaţi 100% la ceea ce le cer. Mă bucur că într-un timp scurt înţeleg mesajul meu şi au atitudine în ceea ce însemnă procesul de pregătire.Calitatea individuală este la superlativ şi dacă din punct de vedere mental vom reuşi să fim capacitaţi 100% şi să unim grupul pentru ceea ce înseamnă pozitivitatea în joc, cred că avem şanse foarte mari.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *