APEL UMANITAR! Ajutor financiar pentru o mamă care suferă de multe boli grave

Un mesaj disperat de ajutor, vine din partea unei familii ce încearcă să facă față prezentului, atât în situația bolii necruțătoare care s-a abătut asupra lor, cât și la situația financiară, care-i macină zi de zi, cu drumuri între casă și spital, tratamente și nevoi familiale.

Cu o poveste tristă, dna Ghiță Alina Claudia- 46 ani, diagnosticată cu metastază parietală stg , crize epileptice, în urma unei tumori maligne bronhii și pulmon și a unei formațiuni tumorale fronto-parietale stg-gliom de grad înalt.

La această vârstă, majoritatea dintre noi, încercăm să ne bucurăm de familiile noastre, de viața de zi cu zi dacă avem sănătate pentru că, vorba aceea : ”dacă ai sănătate, treci peste orice ”.

În familia Ghiță, nu e așa,… se luptă zi de zi să mai cumpere timp pentru Alina, cea care este mama unui băiat de 13 ani și soția unui soț harnic angajat în construcții la Cluj, acesta din urmă fiind stâlpul familiei sale, care, cu rugă și credință în Dumnezeu și persoanele ce pot ajuta la necaz, nu-și dorește decât să se întâmple o minune pentru soția lui.

Situația lor una precară și fragilă, datorită problemelor de sănătate ale Alinei.

Vin cu rugămintea la fiecare în parte, ca puțin din puținul nostru, să donăm pentru a ajuta această familie și a cumpăra timp Alinei pentru a putea fi în sânul familie ei, mai mult timp de aici încolo.

Din păcate, ei încearcă așa cum reușesc …dar nu fac față situației.

Ar fi un ajutor, ar mai reduce costurile drumurilor care sunt din ce în ce mai dese, tratamentul și partea de trai.

Urgent ar fi nevoie de o perucă, ce poate ar prinde speranță și ar da un impuls Alinei să nu se lase învinsă de boala necruțătoare. La momentul de față, nu și-o permit să o achiziționeze.

Deci, …cei ce putem și dorim a ajuta cu bani și chiar anumite lucrușoare, haine, detergenți, hrană și să nu uităm de peruca necesară acum, …VĂ ROG să nu stăm nepăsători!

CONT BANCAR – Raiffeisen Bank

RO14 RZBR 0000 0600 2081 8475 – LEI

GHIȚĂ ALINA CLAUDIA

Pentru anumite informații sau detalii, ne puteți contacta in mesaj privat sau comentarii.

Persoană de contact – Gaidos Anca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *